Kampen 2018

Kampen 2018:
 
Paaskamp: De 4 Elementen


Deze week draait alles rond de elementen uit de natuur: vuur, aarde, lucht en water.

Een heel bos met bomen om in te klimmen, kampen in te bouwen en leuke bosspelen te spelen. De wind die waait door onze haren en onze zelfgebouwde vlieger in de lucht houdt. Bootjes maken en uittesten of ze op het water blijven drijven. Bij mooi weer waterspelen of een winterparty houden. 
De natuur kan ons zoveel bieden en daar gaan we deze week alles uithalen! Doe je met ons mee?!

 
Zomerkamp 1: BaNaKa's got Talent!

We trekken dit jaar opnieuw naar Kasterlee, domein de Hoge Rielen. We kozen opnieuw voor een kampeerterrein midden in de bossen, waar we slapen, spelen en eten in tenten en een kampeerloods! 
We gaan op zoek naar welke talenten er precies mee zijn op kamp. We bladeren door de TV-gids en testen alle programma's eens uit. Komen eten, FC De Kampioenen, Helden, Ghost Rockers, Hoe zal ik het zeggen, Iedereen beroemd, Superbrein, Helden van hier door het vuur, De Wensboom, Blokken, ... en vele andere programma's worden uitgetest en gekeurd. Welk personage heb jij altijd willen zijn? Wat zou jij wensen als er plots een wensboom voor je neus staat en hoeveel punten zou jij krijgen als je zou moeten koken voor anderen? Kom het ontdekken tijdens onze zoektocht naar Talent bij BaNaKa!!
 
 
Zomerkamp 2: Lolympische Spelen

De Lolympische Spelen worden dit jaar georganiseerd in Kasterlee, op het domein De Hoge Rielen. De delegatie sporters verblijft in ons tentenkamp en wordt verwend door onze keukenploeg.
De disciplines zijn nog niet allemaal officieel bekend, maar stoelvoetbal, zwerkbal, 100m achteruit lopen, moddersnorkelen, eenwielerhockey, vrouwdragen, boomklimmen en olifantenpolo maken alvast erg veel kans om in onze lijst opgenomen te worden. Kom jij ze uittesten en tonen waar je goed in bent?
 
 
 
Herfstkamp: Ontdekkingsreizen door de tijd

We verblijven in een gezellig kamphuis midden in een groot bos. Maar eigenlijk reizen we veel verder dan dat! 
We keren terug in de tijd: bezoeken de ridders uit de middeleeuwen, kijken hoe het er aan toe ging bij de oermensen, ontduiken enkele veldslagen en bouwen mee aan de piramides in Egypte. Mummies, jonkvrouwen, ontdekkingsreizigers, magiërs, romeinen, indianen en aliens uit de toekomst. We komen ze allemaal tegen!
Ga je mee op ontdekking??
 
 
 
Vervoer:
 
Alle deelnemers kunnen per bus worden af- en opgehaald aan de volgende stations:
  • Station Aalst
  • Station Gent-Dampoort
 
Deelnemers kunnen eveneens met eigen vervoer gebracht en opgehaald worden aan de kampplaatsen of aan het dichtsbijzijnde station.
 
 
Tarief

Prijs : € 119 per kamp*
Gezinnen die het financiëel moeilijk hebben of organisaties met een beperkt budget  kunnen steeds met ons contact opnemen. Wij bekijken graag samen de mogelijkheden.
 
Dit in inclusief : 
  • vervoer van en naar het kamp
  • verzekering
  • alle maaltijden
  • animatie
  • outdoor - activiteiten
  • overnachtingen

 

Kortingen:

 

Via bijna alle ziekenfondsen kan u een bepaald deel van de inschrijvingsprijs terugkrijgen.

Staat uw ziekenfonds niet in de lijst? Neem zeker even contact met ons op.

Ziekenfonds Maximaal bedrag
Formulier om in te vullen
 
Partena ziekenfonds tot 40 euro per jaar
Klik hier

 

Vlaams en Neutraal ziekenfonds
 
tot 50 euro per jaar Klik hier

OZ
 
tot 50 euro per jaar Klik hier

C.M.
 
tot 15 euro per jaar Klik hier

Bond Moyson
 
tot 15 euro per jaar Klik hier

Liberale Mutualiteit
 
tot 20 euro per jaar Klik hier